Нова набережна і транспортний хаб: Терехов презентував проєкти для інвестицій

19:40  |  19.09.2023
Нова набережна і транспортний хаб: Терехов презентував проєкти для інвестицій

Фото: city.kharkov.ua

Харківський міський голова Ігор Терехов 19 вересня презентував проєкти розвитку міста в рамках інвестиційного форуму «Kharkiv: Restart», який пройшов у Києві. Серед них — проєкт «Лопанська набережна», який передбачає створення відкритого простору для відпочинку та творчості, «Приміський вокзал «Левада» з сучасним транспортним хабом та торгово-розважальним культурним центром. Про це повідомили в Харківській міській раді.

Також Ігор Терехов розповів інвесторам про сучасний мікрорайон «місто всередині міста» на Олексіївці, де передбачене будівництво нового житла, офісів та об’єктів соціальної сфери.

Крім того, мер презентував проєкт «Науковий парк» — інноваційний мікрорайон змішаного використання, реконструкцію Привокзальної площі та створення унікальної зеленої зони в Журавлівському гідропарку.

«Ми створюємо нову екосистему міста. Залучаємо кредитні ресурси Європейського інвестиційного банку і Європейського банку реконструкції та розвитку. Багато проєктів стосуються транспортної інфраструктури. Наприклад, створення служби муніципального таксі на електромобілях. Також плануємо розвивати «зелену» енергетику. Ми вже маємо досвід встановлення сонячних електростанцій», — зазначив мер Харкова.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*

  1. Get free iPhone 15: http://taxitvmedia.com/uploads/go.php hs=8b9db33c69db8bcafb6b07e13be5d059* 11:12 | 22.11.23

    vys47q

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: