«Ні брехні Білецького!»: Олег Ширяев ответил на заявления «Нацкорпуса»

17:42  |  23.05.2018

Андрей Билецкий и Олег Ширяев на акция "Азова" по блокаде центрального отделения "Сбербанка" в Харькове. (Фото: Алена Верекомская)

Лидер «Східний Корпус», советник губернатора Харьковской области по связям с общественностью и территориальной обороны на общественных началах Олег Ширяев ответил на заявление «Национального корпуса» о разрыве всех связей между организациями, назвав заявление партии враньем. Об этом Ширяев написал на своей странице в Facebook.

«Сьогодні на сторінці Національного Корпусу в фейсбуці вийшла стаття, в якій Національний Корпус нібито відмежовується від мене та ГО «Східний Корпус», а також, не наводячи ніяких фактів, звинувачує мене у якихось видуманих «недобрих діях». Але Національний Корпус трохи запізнився з заявою. І ось чому — заява щодо виходу з партії була написана мною ще у 2017 році, та, задовго до їх так званого «відмежовування», я про це вже казав. Також і все інше я не маю морального права не коментувати», — написал Ширяев.

По словам лидера «Східного корпуса», национализм не является чем-то запатентованным, чем-то, что принадлежит одному человеку, или организации. Также, «Национальный Корпус» — это партия, которую Ширяев покинул из-за их противоправных, агрессивных заявления и отхода от доктрин национализма.

«Наприклад, я вважаю, що розбудова України не повинна проходити шляхом розподілу майна, а повинна проходити виключно шляхом творення, чесної гри для всіх, справедливих податків та недопущення розкрадання бюджетних коштів. А в їх розумінні нова економіка повинна будуватись на «націоналізації підприємств», про що вони всюди публічно кажуть… Саме тому зараз Національний Корпус «націоналізує», блокує ТОВ «Безлюдівське Кар’єроуправління» в селищі Безлюдівка, тим самим перешкоджає господарській діяльності і офіційного кар’єра і Комунального підприємства «Постачальник», яке працює на Безлюдівському пляжі. Тому, на цьому прикладі ви самі бачите, хто є справжнім рейдером (фото додаю, відбувається це зараз). Вважаю, що інформаційна кампанія проти мене спрямована саме на те, щоб під галас віджати у держави кар’єр та додати його до скарбнички прибутків Боцмана (Коротких Сергій) та Білецького, а також тому що в моїх діях вони вбачають конкуренцію», — утверждает Олег Ширяев.

В конце советник губернатора сообщил, что ушел из «Нацкорпуса» потому, что в результате собственного расследования он начал догадываться, что именно по команде Андрея Билецкого был убит Ярослав Бабич в 2015 году.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=795922720597699&id=100005399341906

Напомним, ранее MyKharkov.info сообщали, что в Харькове «Нацкорпус» заявляет, что отрекается от ГО «Східний корпус» Ширяева. «Национальный корпус» утверждает, что больше не хотят покрывать преступную деятельность своих экс-соратников.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*

  1. Марина 21:20 | 10.06.18

    Не лише Ширяєв, але й
    ідеолог батальйону “Азов” звинуватив Білецького у замовленні вбивства Бабича.
    Ідеолог батальйону “Азов”, історик Олег Однороженко публічно звинуватив лідера партії “Національний корпус”, народного депутата Андрія Білецького у замовленні вбивства бійця батальйону “Азов” Ярослава Бабича.
    «Замовник вбивства, особа, що безпосередньо віддала наказ ліквідувати Ярослава Бабича – керівник «Національного корпусу» і нардеп Андрій Білецький. Виконавці – найближчі підручні Андрія Білецького, агент ФСБ Сєргєй Короткіх (Боцман) і колишній кримський «беркут» Сєргєй Коровін (Хорст)”, – написав Однороженко.

  2. […] Він звинуватив партію Білецького у блокуванні ТОВ «Безлюдівське Кар’єроуправління» в селищі Безлюдівка, Харківської області. Згодом цей пост було видалено, але його цитував портал mykharkov.info. […]

  3. […] деятельность своих экс-соратников. Олег Ширяев назвал заявление «Нацкорпуса» […]

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: