На Великдень у Харкові закриють цвинтарі

13:50  |  12.04.2023
Цвинтарі «Журавлівське» та «Сосни» закриті для відвідування

Фото: city.kharkov.ua

Напередодні великодніх та поминальних днів харків’янам нагадують про те, що міські кладовища будуть зачинені для відвідування.

Як повідомили у Департаменті житлово-комунального господарства, міські кладовища №15 (вул. Володі Дубиніна), №16 (вул. Сьомої Гвардійської Армії), №17 (вул. Курочкіна Гора), «Сосни» (вул. Генерала Удовиченка) та «Журавлівське» (пров. Гладкий) повністю закриті для відвідування та прибирання місць поховання через можливу наявність там вибухонебезпечних предметів.

Також адміністрація меморіального комплексу «Слобожанський» (селище Лісне) зазначає, що розмінування всієї території кладовища поки що не проводилося. Самовільне пересування, відвідування та прибирання місць поховання на меморіальному комплексі — небезпечні.

У департаменті наголосили, що вхід на інші міські кладовища буде закритий на Великдень, 16 квітня, на підставі рішення Харківської міської ради задля уникнення провокацій з боку ворога та убезпечення громадян від непередбачуваних ракетних атак.

Для забезпечення порядку та недопущення порушень правил публічної безпеки територія харківських кладовищ патрулюватиметься співробітниками Головного управління Національної поліції України в Харківській області.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: