На станціях метрополітену в Харкові почалися заняття для учнів

16:29  |  04.09.2023
На станціях метрополітену в Харкові почалися заняття для учнів

Фото: t.me/citykharkivua

Харківські учні 4 вересня почали комбіноване навчання в облаштованих класах метрополітену. Про це повідомили в Харківській міській раді.

Під час пресконференції за підсумками першого навчального дня Харківський міський голова Ігор Терехов наголосив, що вже відсьогодні заняття проводяться на всіх п’яти станціях метро.

За словами мера, вранці до місця навчання дітей доправили шкільні автобуси у супроводі правоохоронців, а після другого уроку школярів, які навчаються у першу зміну, нагодували обідом. Крім того, на станціях метрополітену щодня чергуватиме поліція.

«Це перший крок, і перший наш досвід. Я дуже радію гарному настрою сьогодні й в батьків, і в учнів, і в учителів. Щобільше, зараз дуже активно просять додатково сформувати класи у метро саме учні старшої школи. Один такий клас ми набрали за ці вихідні. Ще є резерв, і сподіваємося, що буде більше дітей, які виявлять бажання навчатися у метрошколі», — повідомив міський голова.

Також Ігор Терехов нагадав, що найближчим часом в Індустріальному районі планується розпочати будівництво бомбосховища, обладнаного згідно з чинним законодавством для проведення занять.

Таке укриття буде розраховане на перебування у ньому до 450 учнів.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що Харківський міський голова Ігор Терехов 1 вересня презентував класи для навчання у метрополітені.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: