На Харківському напрямку відбито дві атаки загарбників у бік села Липці, тривають три боєзіткнення у районі Вовчанська — Генштаб ЗСУ

14:58  |  05.06.2024
На Харківському напрямку відбито дві атаки загарбників у бік села Липці, тривають три боєзіткнення у районі Вовчанська - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Ворог продовжує наступальні дії – на цей час відбулося 54 бойових зіткнення. Найбільша активність противника — на Покровському напрямку та у Харківській області. Підрозділи Сил оборони мужньо стримують натиск окупантів та жорстко відповідають на їхні спроби просунутись вперед. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

На Харківському напрямку ворог продовжує завдавати авіаударів по українських містах і селах з території російської федерації, з напрямку Шебекіного. Так, сьогодні, терористи з повітряного простору рф вже скинули п’ять керованих авіаційних бомб у район Охрімівки та одну – на Вовчанськ. Також, били некерованими авіаракетами по Ветеринарному.

Відбито дві атаки загарбників у бік села Липці. На даний час тривають три боєзіткнення у районі Вовчанська.

Збільшилась інтенсивність штурмових дій російських окупантів на Куп’янському напрямку. Сім разів противник атакував позиції наших підрозділів неподалік Синьківки, Степової Новоселівки, Стельмахівки, Чернещини та Дружелюбівки. У напрямку двох останніх населених пунктів бої наразі тривають. Авіаудару КАБом противник завдав у район села Нове.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: