«Лікувати Вас буде нікому!»: анестезиолог рассказал о ситуации в областной инфекционной больнице

9:03  |  24.05.2020
В областной инфекционной больнице нет тестов на коронавирус - СМИ

Фото: kharkivoda.gov.ua

Значительная часть медиков в Харьковской областной инфекционной больнице больны , многие увольняются. Об этом на своей странице в Facebook написал харьковский Владимир Корсунов.

«Сьогодні був на консиліумі у ВІТ Обласної інфекційної клінічної лікарні, оглядав завідувачку одного з відділень, яка потрапила до ВІТ з двобічною пневмонією та позитивним тестом на Covid-19. Поки вистачає звичайної оксигенотерапії, але складається враження, що це не надовго — надто високий СРП, та площа ураження легенів на КТ. Крім неї на Covid-19 хворіє директор, замісник директора з медичної частини, завідувач ВІТ, три анестезіологи та купа лікарів, медичних сестер, молодшого персоналу», — пишет Корсунов.

По его словам, ежедневно увольняются сотрудники. Больница месяц подряд загружена на 100 и более процентов, но ни одна другая больница второго по численности населения города Украины не принимает больных с подозрением на COVID-19. Обстановка в больнице на грани взрыва.

«Злочинний обласний департамент охорони здоров'я населений зеленими гоблінами мовчить та цинічно глузує з лікарів. Отаке відбувається у зеленій Україні. Тож знайте, я звертаюся до всіх тих, які не носять маски у супермаркетах та магазинах, хто з 25.05 порине до метро — лікувати Вас буде нікому! Звертайтся до пана Іваннікова — він буде лікувати Вас особисто, а як не впорається- покличе губернатора. До речі про те, що все забезпечено і все є, а корупціонери-лікарі направляють рідних по лабораторіях та аптеках — директор ОКІЛ купує собі ліки за власні кошти, а на актемру для завідувачки відділенням, яка зараз перебуває у ВІТ збирають кошти всією лікарнею. Отаке життя насправді — воне зовсім не відповідає репортам українських можнавладців, на яких, я вважаю, чекає новий майдан та коліївщина!», — написал анестезиолог.

Сьогодні був на консиліумі у ВІТ Обласної інфекційної клінічної лікарні, оглядав завідувачку одного з відділень, яка…

Gepostet von Vladimir Korsunov am Samstag, 23. Mai 2020

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: