Лідеру організації «Потон» Онищенку заочно оголосили про підозру у пропаганді війни

13:42  |  14.02.2023
Лідеру організації "Потон" Онищенку заочно оголосили про підозру у пропаганді війни

Лідеру організації «Потон» Павлу Онищенку заочно оголосили про підозру у пропаганді війни. Про це повідомив начальник слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов, — повідомляє «Суспільне».

«В березні Онищенко Павло, більш відомий як «Потон», виїхав за кордон України, як багатодітний батько. З того часу він системно та послідовно засуджував Україну за свій вибір, а у своєму липневому стримі наговорив, що «Україна в окупації у Зеленського», «росія не відбирає домівки у простих людей», а злочинів росіяни насправді вчиняють мало», — повідомив Болвінов.

Поліція та прокуратура розслідують справу Онищенка за статтею про «виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської федерації проти України».

Чоловіку загрожує до восьми років ув’язнення.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що лідер харківської організації «Потон» Павло Онищенко, якого підозрюють у посяганні на життя працівників СБУ, нині проживає у Москві, звідки записує проросійські відео. У березні 2022 року він вийшов з-під варти й обіцяв записатися до тероборони та зайнятися волонтерством.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: