«Карантин — это не каникулы», — Кучер призывает харьковчан оставаться дома (видео)

22:58  |  28.03.2020
"Карантин - это не каникулы", - Кучер призывает харьковчан оставаться дома (видео)

screenshot

Карантин — это не каникулы. Это не переполненные велоцентры, парки, детские и спортивные площадки. Это не прогулки по улицам города и веселье. Об этом сказал председатель Харьковской ОГА Алексей Кучер в своем видеообращении к жителям Харьковщины.

«Це жорстке та свідоме дотримання протиепідемічних заходів. Це уникнення навіть найменших скупчень. Це дотримання дистанції між людьми. Це відсутність дотику до поверхонь на майданчиках. Сьогодні в Харкові та області люди збираються разом, гуляють та відпочивають так, ніби в них свято або звичайний вихідний. Подивіться на США, Канаду, країни Європи. Усвідомте серйозність ситуації. Залишіться вдома!», — говорит Кучер.

Председатель ОГА призывает, поберечь себя, своих родных и близких, людей, которые находятся в зоне риска заболеваемости.

«Тільки спільними, усвідомленими діями ми не дамо коронавірусу так масово поширитися нашим містом, областю, державою. Поліція буде жорстко реагувати на будь-які порушення них обмежень. Зараз саме час почати їх дотримуватися», — сказал Алексей Кучер.

Звернення до громадян

Друзі! Маю до вас дуже серйозне звернення.⠀Зрозумійте!⠀Карантин – це не канікули. Це не переповнені велоцентри, парки, дитячі та спортивні майданчики. Це не прогулянки вулицями міста та веселощі.⠀Це жорстке та свідоме дотримання протиепідемічних заходів. Це уникнення навіть найменших скупчень. Це дотримання дистанції між людьми. Це відсутність дотику до поверхонь на майданчиках.⠀Сьогодні в Харкові та області люди збираються разом, гуляють та відпочивають так, ніби в них свято або звичайний вихідний.⠀Подивіться на США, Канаду, країни Європи. Усвідомте серйозність ситуації.Залишіться вдома!⠀Побережіть себе, своїх рідних та близьких, людей, які знаходяться в зоні ризику захворюваності, людей, які заради вашого життя та здоров'я залишитися вдома не можуть.⠀Тільки спільними, усвідомленими діями ми не дамо коронавірусу так масово поширитися нашим містом, областю, державою.⠀Поліція буде жорстко реагувати на будь-які порушення карантинних обмежень.⠀Зараз саме час почати їх дотримуватися.#карантин #залишайтесьвдома

Gepostet von Олексій Кучер am Samstag, 28. März 2020

Напомним, ранее MyKharkov.info сообщали, что по данным ЦОЗ, по состоянию на 22:00 28 марта в Украине 356 лабораторно подтвержденных случаев COVID-19.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*

  1. Елена 17:24 | 29.03.20

    не страна, а сборище биомусора… русским языком сказано сидеть дума, а всем плевать… вчера видела как «люди» 25-35 лет смеются с людей в масках… что тут еще можно сказать?!… ждем результатов естественного отбора!

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: