Харківський суд оштрафував директора тепломереж за їзду напідпитку на 17 тисяч гривень

17:16  |  17.01.2023
Поліція затримала п'яного водія, який лаявся та чинив спротив поліцейському: це міг бути посадовець Харківської міськради

Фото: соцмережі

Директора «Харківських теплових мереж» Василя Скопенка Київський райсуд Харкова оштрафував на 17 тисяч гривень за порушення правил дорожнього руху. Посадовець визнав провину.

Про це йдеться в постанові Київського райсуду, яку оприлюднили у Єдиному реєстрі судових рішень 16 січня. ЗМІ дізналося, що в постанові йдеться про Скопенка з сайту «Судова влада», — повідомляє «Суспільне».

Суд встановив, що 4 грудня 2022 року Василь Скопенко керував автомобілем Mercedes-Benz GLS 400, і був напідпитку: у нього був запах алкоголю з рота, а також порушення чіткості мови та координації рухів.

Водій відмовився проходити огляд на наявність алкоголю у диханні або у крові на місці зупинки та у медзакладі.

На судове засідання Скопенко не з’явився, подав клопотання, щоб справу слухали без його участі. Він зазначив, що визнає свою провину та просив призначити покарання згідно з законом.

Суд визнав винним директора «Харківських теплових мереж» у порушенні ПДР. Окрім штрафу суд позбавив його права керувати автомобілем протягом року.

За даними сайту «Судова влада», Скопенко постанову не оскаржував. 6 січня рішення набрало законної сили.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що ввечері 4 грудня патрульна поліція Харківщини під час патрулювання міста зупинила машину, водій якої був напідпитку. Разом з ним в автівці перебував пасажир, який почав чинити спротив поліцейському. Відео затримання 5 грудня опублікували користувачі соцмереж, проте згодом видалили його.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: