Поліція затримала п’яного водія, який лаявся та чинив спротив поліцейському: це міг бути посадовець Харківської міськради (відео)

20:43  |  06.12.2022
Поліція затримала п'яного водія, який лаявся та чинив спротив поліцейському: це міг бути посадовець Харківської міськради

Фото: соцмережі

Ввечері 4 грудня патрульна поліція Харківщини під час патрулювання міста зупинила машину, водій якої був напідпитку. Разом з ним в автівці перебував пасажир, який почав чинити спротив поліцейському. Відео затримання 5 грудня опублікували користувачі соцмереж, проте згодом видалили його. Невдовзі ці ж кадри опублікувало видання «Думка».

На відео двоє чоловіків сидять у наручниках. Голос за кадром стверджує, що один з затриманих — директор міського Департаменту інфраструктури. Цю посаду нині обіймає Іван Кузнєцов.

«Давайте ви на камеру покричите, щоб подивилися, які в міській раді працюють начальники», — говорить чоловічий голос за кадром.

Також на відео присутній чоловік, схожий на директора «Харківських теплових мереж» Василя Скопенка. Він сидить на землі.

«Скопенко та Кузнєцов увечері їздили по Харкову, використовуючи для проїзду через блокпости паролі. «Коли їх затримали, вони кричали, що герої війни», — йдеться в публікації «Думки».

На відео також видно машину Mercedes GLS 400 2019 року випуску.

Скопенко та Кузнєцов голосно кричали, вигукували непристойну лексику і повторювали «Де ви були?». За контекстом можна зрозуміти, що мова йшла про війну.

Військовослужбовець 92-ї бригади Іван Ракич підтвердив, що Скопенко служив у його бригаді.

«Із перших днів повномасштабної війни московських орків проти України він з колективом організовував інженерні загородження на підступах до міста, потім став у стрій 92 ОМБр і брав участь в обороні Харкова і звільненні населених пунктів області від русні. Був поранений і отримав контузії. Після шпиталю повернувся на підприємство і допомагає в організації блокпостів і інженерних споруд на передовій. Знаю про майже кожен блокпост і споруду, знаю про кожен бій в якому він особисто приймав участь. Розумію причину, по якій він міг бути у відповідному психологічноемоційному стані», — написав Ракич у соцмережах.

У Харківській міській раді говорять, що у всьому має розібратися поліція.

«Що там і як було, має з’ясувати поліція. Василь Скопенко дуже ефективний менеджер. Пішов до армії одразу після 24 лютого, був одним із перших, хто вступив до бою 27 лютого на вулиці Шевченка. За керівництва Скопенка «Харківські теплові мережі» чотири рази за осінь перезпускали систему опалення, що просто нереально. Так само, як Іван Кузнєцов робить із транспортною системою Харкова», — розказав журналістам «Kharkiv Today» речник міської ради Юрій Сидоренко.

Telegram-канал «Ху*вый Харьков» пише, що адміністраторам великих харківських Telegram-каналів і за розміщення, і за видалення цього відео платили гроші.

«А тепер найцікавіше: сам відос зняв відомий харківський блогер Женя Зуб, а розганяють його люди, імовірно повʼязані з новою тусовкою Кирила Кернеса, який планує (колись) балотуватись в мери Харкова. Деякі канали запостили відос за винагороду. Паралельно з цим, деяким адмінам великих каналів писали невідомі особи з проханням видалити пости з відео, теж за гроші. Тож, самі прохавані наші колеги встигли заробити двічі — і за розміщення відео і за його видалення. А ми викладаємо його просто так, і скептично дивимося в майбутнє, на обрії якого проглядаються розмиті фігури двох тварин: жаби та гадюки», — йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що Василь Скопенко очолив КП «Харківські теплові мережі» у лютому 2021 року. Скопенко є кандидатом технічних наук. Раніше працював начальником Південного районного відділення енергозбуту «Харківобленерго», був заступником голови правління — директором «Харківенергозбуту», комерційним директором АТ «Київобленерго» та в.о. генерального директора АТ «Харківобленерго».

Іван Кузнєцов став директором Департаменту інфраструктури Харківської міської ради наприкінці серпня 2022 року. До цього він очолював Департамент з питань забезпечення життєдіяльності міста. Ще раніше був заступником директора Департаменту контролю.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що під час патрулювання території міста Харкова екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль, водій якого знаходився у стані алкогольного сп’яніння. Під час складання адміністративного протоколу пасажир почав чинити спротив правоохоронцям.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: