Для відновлення Харкова створять усі умови — Терехов

12:49  |  03.06.2022
Для відновлення Харкова створять усі умови - Терехов

Фото: president.gov.ua

У Харкові за підтримки уряду України буде створено умови для будівництва нових об’єктів. Про це під час Національного телемарафону, присвяченого 100 дням війни, повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов.

За його словами, це питання обговорювалося з Президентом України під час його візиту до Харкова. Тоді глава держави зазначив, що міська рада зможе шукати кошти через інвестиційні фонди та міста-партнери, а уряд, своєю чергою, створить умови, дасть державні гарантії та спростить ринок виділення земельних ділянок.

Крім того, Ігор Терехов зазначив, що для найбільш постраждалих у війну міст можна було б передбачити пільгове оподаткування для інвесторів. Також, за його словами, у Харкові розвиватимуть IT-сферу.

Всі ці кроки дозволять не лише відновити місто, а й зробити його одним із найкращих в Європі. Мер Харкова зазначив, що у місті вже працюють над майбутніми проєктами, щоб після перемоги одразу розпочати реалізацію поставлених цілей.

«Харків буде одним із топових міст, куди приїжджатимуть, де хотітимуть жити. Повірте мені, що так і буде», – заявив міський голова.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну на Харківщині задокументували пошкодження у близько 5 тисяч будівель.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: