«Давайте и все вместе работать, а не заниматься популизмом», — полиция ответила Кернесу

14:44  |  13.08.2019
"Давайте и все вместе работать, а не заниматься популизмом", - полиция ответила Кернесу

Фото: www.facebook.com/Vyacheslav.Abroskin

Полиция работает, обнаруживает, документирует и задерживает наркосбытчиков, но они потом в связи с лояльным законодательством через несколько дней выходят на свободу и продолжают свой преступный бизнес. Об этом первый заместитель головы Нацполиции , комментируя заявление мэра Харькова Геннадия Кернеса по поводу того, что город тонет в наркотиках, а не справляется, написал на своей странице в Facebook.

«Я повністю згоден з міським головою Харкова в плані того, що дійсно вже настав час об'єднатися для протидії лідерам злочинних організацій, наркокартелів, але я з трудом розумію, що саме він вимагає від поліції. Пояснюю. Вчора Печерський суд змінив міру запобіжного заходу з тримання під вартою, альтернатива 26 млн гривен, на домашній арешт, ще одній особі, яка була затримана у складі злочинної групи та вилучено порядку 400 кг кокаїну. До речі, саме ця особа ще притягується й до кримінальної відповідальності за вбивство. За весь 2017 рік поліцією Харьківщини була задокументована злочинна діяльність 316 наркозбувачив, з них заарештовано — 66 осіб, 2018 — 522, а заарештовано 84, за шість місяців 2019 року — 498, а заарештовано тільки 41. А у кого нам вимагати? Поліція працює, виявляє, документує та затримує наркозбувачів, але вони потім в зв'язку з лояльним законодавством через декілька днів виходять на свободу та продовжують свій злочинний бізнес. Але ми не опускаємо руки та працюємо далі, але це боротьба з вітряними млинами. Мені просто цікаво, що міський голова Харкова вимагає від поліції з ними робити???», — говорится в сообщении Аброськина.

«Я в очередной раз призываю Главное управление Национальной Полиции Харьковской области отреагировать на требование…

Gepostet von Vyacheslav Abroskin am Dienstag, 13. August 2019

Напомним, ранее MyKharkov.info сообщали, что мэр Харькова призывает харьковчан вместе бороться против наркомании в городе.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*

  1. Капітоліна 12:15 | 14.08.19

    Треба терміново змінювати кримінальний кодекс, бо з такими законами діла не буде. Випускати на свободу під заставу злочинців, які підозрюються у тяжких злочинах, це просто ганьба.

  2. […] Напомним, ранее MyKharkov.info сообщали, что мэр Харькова Геннадий Кернес призывает харьковчан вместе бороться против наркомании в городе. Первый заместитель головы Нацполиции Вячеслав Аброськин предложил Кернесу работать вместе, а не заниматься популизмом. […]

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: