Через удар росіян по селу Гроза сиротами залишилися 6 дітей – Синєгубов (відео)

20:09  |  10.10.2023
Через удар росіян по селу Гроза сиротами залишилися 6 дітей – Синєгубов

Саша та його 15-річна сестра Ксюша втратили батька, матір і бабусю через російський ракетний удар по кафе у селі Гроза. Фото: Олександр Магула/Суспільне

У селі Гроза Куп’янського району Харківської області, де внаслідок попадання російської ракети у кафе, загинуло 53 людини, повними сиротами залишилися 6 дітей. Про це повідомив голова Харківської Обласної воєнної адміністрації Олег Синєгубов в ефірі телемарафону 10 жовтня.

За його словами, місцева влада наразі тримає контакт із близькими дітей.

«За потреби використовуємо інститут усиновлення, тому що є велика кількість пропозицій від українських сімей, які готові надати дітям свою підтримку», – сказав він.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що 5 жовтня обстріляли кафе та магазин у селі Гроза Куп’янського району, де було багато цивільних людей. Удар по селу Гроза на Харківщині росіяни завдали ракетою типу «Іскандер».

Станом на 10 жовтня кількість загиблих у селі Гроза на Харківщині через російський ракетний удар збільшилася до 53 людей, серед яких 8-річний хлопчик. Отримали тілесні ушкодження 6 мирних мешканців.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: