Як краще привітати з днем весни

12:11  |  12.02.2024
Прикраси на 8 березня
Новини компаній

Жінки в Україні мають кілька улюблених свят. І одне із них – це День весни 8 Березня, коли, коли прийнято дарувати подарунки. І не лише квіти, адже якщо любиш свою дівчину, дружину чи маму, обов’язково захочеш її зробити щасливою. Дуже популярними останнім часом є прикраси до 8 березня, що згідно з проведеними дослідженнями становить понад 40% серед усіх опитаних. Такий подарунок порадує якщо не будь-яку, то більшість представниць прекрасної статі.

Що прийнято дарувати?

І все-таки, що прийнято останнім часом дарувати жінкам на 8 Березня? Багато що залежить від того, хто і де буде вручати такий подарунок. Спочатку подивимося, які презенти цього дня зазвичай отримують жінки на роботі:

  • букети квітів;
  • коробки цукерок;
  • набори косметики;
  • домашній текстиль.

Але багато що залежить від роботодавця. Щоб не ламати голову над вибором, тому що серед колективу можуть бути жінки різного віку, вони як подарунок можуть отримати і гроші.

Ось тільки це одразу й сімейне свято. У сім’ї серед родичів в одного чоловіка може виявитися дружина, сестра, дочка або мама. Але і для бабусі не варто забувати про презент на 8 Березня. І зазвичай список товарів розташовується в такому порядку:

  • квіти;
  • цукерки;
  • парфюмерія;
  • прикраси.

Щоправда, буває й так, що чоловік купує для дружини чи мами якусь техніку на кухню. Але не забувають і допомогу в створенні особистої краси. Це може виявитися фен або вирівнювач для волосся. Але варто пам’ятати, що 40-45% жінок отримують прикраси. Їм необхідно приділити особливу увагу. Щодо квітів, то їх все частіше вважають не так подарунком, як додатком до основного презенту.

Прикраси на 8 Березня

Прикраси — це такий подарунок, який не кожен чоловік погодиться піднести своїй дружині чи коханій будь-якого дня. Для цього необхідно підібрати найбільш відповідну подію. І найкраще підходить 8 Березня, тому що це не просто очікуваний, але й найулюбленіший день весни для дівчат, дружин, матерів і навіть бабусь. Літнім жінкам цей день допоможе згадати свою молодість, змусить посміхнутись. Особливо якщо подається букет квітів, та ще з прикрасами у вигляді дивовижних сережок або ланцюжка на шию.

Чоловік має заздалегідь подбати про подарунок дружині, подрузі чи мамі на 8 Березня. Найкращим вибором може бути відвідування ювелірного магазину TOUS, де легко вибрати прикрасу. У цьому є переваги.

  1. Пропонується дуже великий вибір.
  2. Є вироби із золота та інших дорогоцінних металів.
  3. Подано вироби від відомого ювелірного бренду.
  4. Часто з’являються інноваційні новинки.

Ювелірні прикраси дуже вигідні тим, що вважаються універсальним рішенням. Вони ідеально підходять для будь-якого віку. Один і той же браслет або ланцюжок прикрасить і молоду дівчину, і солідну даму.

Робимо висновки

Отже, чому будь-якій представниці прекрасної статі найбільше підходять ювелірні прикраси як подарунок на 8 Березня? Можна назвати різні причини. Але основне те, що в такий спосіб легко висловити свої і романтичні почуття, і подяку, і своє кохання чи захоплення. Тільки треба дивитися, що більше підійде мамі, сестрі чи подрузі, а що купувати коханій жінці.

За бажанням легко підібрати прикрасу і для маленької дочки. У цьому випадку найчастіше віддають перевагу маленьким сережкам-кліпсам. Для цього достатньо ознайомитись з каталогом ювелірного магазину TOUS.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: