ТоргОборуд — професійне торгівельне обладнання для ресторанів

15:35  |  05.10.2016
торгівельне обладнання
PR

Розпочинаєте власний бізнес в сфері громадського харчування і потребуєте відповідне оснащення? Або ж Вам просто необхідно докупити певні позиції професійного обладнання? Компанія Торгоборуд займається комплексним облаштуванням різномасштабних підприємств громадського харчування, точок торгівлі, починаючи від стелажів, посуду, електром’ясорубок і закінчуючи мультифункціональними пароконвектоматами, холодильними вітринами.

Асортимент компанії дуже великий, що дозволить Вам підібрати найкращий варіант по тех. параметрам і ціні. Обладнання поставляється від більш ніж 100 зарубіжних брендів та визнаних вітчизняних виробників. Завдяки тому, що в інтернет-магазині представлено різного типу обладнання, можна не витрачати свій час і оснаститися комплексно в ТоргОборуд.

Онлайн-сервіс ТоргОборуд відрізняється простим та інтуїтивно зрозумілим функціоналом. Вся продукція згрупована в 15 категорій, представлено: холодильне обладнання для торгової точки, електромеханічні агрегати, теплове обладнання для ресторану, обладнання для фаст-фуду і бару, професійний посуд, торгові стелажі для супермаркетів і магазинів, кавові, барні апарати, посудомийне і пакувальне обладнання, меблі з нержавіючої сталі, пральна техніка. Компанія також пропонує широкий вибір б/в обладнання.

Професійне обладнання від ТоргОборуд: гарантія якості і довгої служби

Торгоборуд співпрацює безпосередньо з усіма українськими виробниками. Компанія  є офіційним дилером постачальників імпортного обладнання. Співпрацюючи з нами Ви отримуєте:

  1. Устаткування найвищої якості, підтверджене сертифікатами безпеки, відповідності, гігієни які діють по всій території України і європейських держав (імпортоване обладнання);
  2. Підтримку при виборі конкретних позицій товару і кваліфіковану допомогу в оснащенні закладу харчування;
  3. Оптимальні ціни за рахунок прямого співробітництва з вітчизняними постачальниками та поставок з Європи;
  4. Монтаж, встановлення, демонтаж, рік гарантійного обслуговування;
  5. При необхідності, ТоргОборуд забезпечує післягарантійне сервісне обслуговування і ремонт;
  6. Швидку доставку в усі населені пункти країни зручним для Вас способом (кур’єрськими службами, попутним транспортом, можливий самовивіз).

Будьте попереду – купіть професійне обладнання в http://torgoborud.com.ua/ua. Реалізовані компанією ТоргОборуд проекти і облаштовані заклади Ви завжди можете подивитись на веб-ресурсі в розділі «Об’єкти».

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: