Святий Патрік: свято з Ірландії

21:43  |  17.03.2021
День Патрика
Новости компаний

День Святого Патріка – покровителя Ірландії – щорічно святкують 17 березня. Спочатку його відмічали виключно на Смарагдовому острові. З часом до святкування підключилися і інші країни Європи, у тому числі, Україна.

Під час урочистості в Ірландії проводяться костюмовані паради з незмінним волинщиком, організовують живу музику з танцями і іграми, запускають салюти. Цього дня люди одягають зелений одяг і прикрашають себе трилисником конюшини.

До речі, цього дня зелені листочки використовують не лише як аксесуар. З трехлистником пов’язана одна цікава традиція. Перш ніж випити склянку спиртного, в нього опускають конюшину. Після чого напій отримує назву «Чарка Патріка». Безумовно, чим більше таких «чарок» випиває відвідувач паба, тим більше шани і поваги він отримує від друзів і інших відвідувачів.

Що п’ють на свято святого Патріка?

Одним з головних традиційних напоїв в день Святого Патріка є ірландський віскі: pogues, jameson. Жіночий варіант – алкогольні коктейлі «Кава по ірландські», «Іржавий цвях», «Бульвардьє» і так далі. При цьому головним і невідмінним компонентом святкового напою залишиться місцевий віскі.

Якщо ви ще жодного разу не пробували справжній ірландський віскі, самий час зробити це зараз. Адже в інтернет-магазині Vintage спеціально до дня святого Патріка діє святкова акція – додаткова знижка на усі Ірландські віскі. Не втратьте можливість насолодитися приголомшливим смаком цього міцного напою і заощадити. А спеціально для великих і дружних компаній доступний віскі об’ємом 4,5 літри.

Особливості ірландського віскі

Головною особливістю напою вважають неймовірно м’який смак з солодкими вершково-шоколадними нотами і насиченим букетом. Багатогранний особливий смак напою забезпечує жито, яке майже ніколи не додають виробники з інших країн. Ірландський віскі легко впізнати по м’якості. Пити його легко і приємно. Чистоту і бездоганність смаку за словами самих ірландців забезпечує кристально чиста вода з природних джерел. У кожної винокурні є власна свердловина або джерело.

В інтернет-магазині Vintage вас чекає широкий асортимент напоїв від кращих виробників Ірландії. На полицях представлений тільки ліцензований товар найвищої якості. Ви зможете придбати напій різної міцності і терміну витримки. Якщо вам потрібна консультація, звертайтеся до професійного сомельє, який з радістю допоможе вам зробити правильний вибір. Відмічайте день Святого Патріка разом в алкомаркетом Вінтаж і насолоджуйтеся справжнім ірландським колоритом.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: