Плазмотерапія подвійної сили: процедура Endoret

15:40  |  02.11.2023
Новини компаній

Сучасній жінці надзвичайно складно встигати за шаленим темпом життя та перебігом подій. Цей швидкісний ритм розповсюджується на кожну заплановану справу, покупку чи навіть процедуру. Ще вчора в рекламі по телебаченню ви помітили для себе ефективні засоби від головного болю, а сьогодні в аптеці вам пропонують препарати подвійної дії, бо вчорашні — вже застаріли. Так само і з косметологічними процедурами для обличчя, серед яких щойно пройшов омолоджувальний курс, як вже сьогодні лікар пропонує протестувати новий апарат з більш вираженим ефектом та стійким кінцевим результатом. 

Технологія всіма улюбленої плазмотерапії також не стоїть на місці. На ринку з‘явився інноваційний плазмоліфтинг Endoret, схожий на класичну ін‘єкційну процедуру омолодження власною плазмою, але з більш вираженим та яскравим кінцевим результатом. Більш детально про сертифіковану технологію плазмотерапії можна дізнатися за посиланням: https://anacosmo.ua/uk/bioomolozheniye/plazmoterapiya-endoret/. На прикладі порівняльної характеристики класичного та інноваційного плазмоліфтингу спробуємо виокремити безумовні переваги сучасної методики. 

Класична плазмотерапія

Звичайна процедура плазмоліфтингу шкіри обличчя та голови виконується наступним шляхом:

  1. Забір крові в пацієнта. 
  2. За допомогою спеціальної центрифуги, куди спеціаліст розміщає пробірку з кров‘ю, відбувається її розподіл на збагачену тромбоцитами плазму та на субстанцію з еритроцитами та лейкоцитами.
  3. Для ін‘єкцій використовується саме плазма крові пацієнта з метою лікування шкіри обличчя та захворювань волосяного покриву голови.

В класичному вигляді плазмотерапія більш націлена на виконання лікувально-оздоровчих функцій окремих ділянок тіла, а вже на другому плані — естетичний омолоджувальний ефект. 

Плазмотерапія Endoret

Головна відмінність інноваційної процедури від класичної зумовлює надзвичайну результативність та вираженість кінцевого ефекту. Процедура Endoret, окрім лікувальних властивостей для дефектів шкіри обличчя та голови, додатково забезпечує пролонгований омолоджувальний ефект, підтяжку шкіри, рівний тон і рельєф, здорове сяйво та мінімізацію кількості дрібних зморшків. Завдяки чому таких результатів реально досягти?

Після центрифугування крові у пробірці відбувається розподіл біоресурсу на фракції. У збагачену тромбоцитами плазму додається спеціальна сироватка з концентрацією речовини, що сприяє збільшенню кількості власних факторів зростання у 2,5 рази. Це означає, що саме ці фактори стимулюють волокна колагену та еластину до синтезу, роблять шкіру сяючою й підтягнутою, а також на триваліший термін зберігають ліфтинг-ефект на обличчі.

Безумовно, обирати процедуру тільки Вам!

Але за наявності ефективної революційної технології, чи завжди хочеться згадувати про класику?

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: