Картка ZEN MasterCard: комфортні операції в Україні та за кордоном

12:02  |  15.08.2023
ZEN MasterCard, Харків
Новини компаній

Від липня 2023 року європейський фінансово-технічний проєкт ZEN.COM офіційно представлений в Україні. За допомогою мобільного застосунку ви отримуєте віртуальну та фізичну картку (ZEN MasterCard) для безпечних та швидких операцій у понад 29 валютах.

Чому використовувати ZEN MasterCard — це не тільки зручно, але й безпечно, читайте у нашому матеріалі.

Картки MasterCard від ZEN: переваги

Створюючи власний рахунок, користувач автоматично отримує прив’язану до нього віртуальну мультивалютну картку. З нею доступні платежі з понад 29 валют (євро, долари США, злоті тощо). Також з європейською карткою ZEN ви можете сплачувати покупки в магазинах у країнах по всьому світі, знімати готівку в різних банкоматах.

Додаткові функції:

  • розширені гарантійні умови на техніку;
  • захист покупок користувача ZEN Care;
  • кешбек 15% від магазинів-партнерів.

Ірина, клієнтка ZEN.COM:

«Використовувала ZEN MasterCard для оплати бронювання готелю у Мадриді. Поїздка неочікувано скасувалася, тому й бронь довелось анулювати. Але протягом двох днів служба підтримки готелю так і не відповіла мені на запит щодо повернення грошей за номер. Пощастило, що змогла переадресувати це питання службі ZEN Care у застосунку ZEN.COM. Оператори самі зв’язалися з представниками готелю та організували повернення коштів».

Ольга Акопян, керівник з розвитку бізнесу ZEN.COM в Україні:

«Всім користувачам застосунку доступна опція «Захист покупок». Якщо ви скористалися карткою для оплати товарів та послуг, а кошти потрібно повернути, наші оператори візьмуть це на себе: комунікуватимуть з продавцем від вашого імені. До того ж користувач залишається в курсі кожного етапу переговорів та процесу повернення коштів. Завдяки цьому клієнти економлять купу часу».

Чому ZEN MasterCard — це безпечно

Фізичні картки сервісу мають сертифікат Digital First. Він гарантує, що на них не друкують особисті дані користувача (строк дії, номер, CVС-код). Вони доступні тільки на смартфоні у застосунку. Тому навіть у разі втрати фізичної картки нею не зможуть скористатися зловмисники. Замовляйте картку прямо в застосунку — і її доставлять протягом 5–7 календарних днів у межах країн Європейської економічної зони.

Як поповнити ZEN MasterCard

Поповнюйте картку однією з понад 29 валют, які доступні в межах одного рахунку:

  • банківськими переказами;
  • через Apple Pay, Google Pay;
  • з інших карток MasterCard та VISA;
  • готівковими коштами з Paysafecash або в терміналах Planet Cash (у Польщі працюють понад 1000 терміналів).

Кошти на рахунок поступають майже миттєво, завдяки чому зручно планувати шопінг та знімати готівку в банкоматах. Картка ZEN — зручний та практичний спосіб проведення всіх необхідних фінансових операцій. Більше деталей про сервіс та додаток — на сайті zen.com.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: