Зруйновані будинки, загиблі та поранені: слідчі Харківщини фіксують наслідки збройної агресії ворога

14:30  |  25.01.2023
Зруйновані будинки, загиблі та поранені: слідчі Харківщини фіксують наслідки збройної агресії ворога

Фото: hk.npu.gov.ua

Окупанти свідомо знищують цивільні об’єкти у містах та селах регіону, тероризують мешканців прикордонних районів щоденними обстрілами з усіх видів зброї. Минулої доби від дій російських військових двоє громадян загинули та двоє отримали поранення. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

Упродовж доби в зоні ураження опинилися населені пункти Чугуївського, Харківського та Куп’янського району.

В смт Дворічна від вибуху снаряда загинули двоє місцевих мешканців. Близько 11:00 росіяни обстріляли з артилерії село Липці, поранення отримали чоловік та жінка.

В результаті серії артобстрілів міста Куп’янська пошкоджено житлові будинки: уламки снарядів побили вікна, паркани та дахи, зруйновано господарчі споруди. Через вибухи снарядів виникли пожежі.

У Вовчанську внаслідок ворожих артобстрілів пошкоджено низку приватних домоволодінь та ангари фізично-оздоровчого комплексу.

Також атак окупантів зазнали прикордонні селища Харківського району. Росіяни вели вогонь по мирним мешканцям громад з танків, мінометів та артилерії. Внаслідок обстрілів постраждало майно громадян.

Слідчі провели огляди місць подій та зібрали речові докази. За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: