Зруйновані будинки та травмовані мирні мешканці: на Харківщині слідчі фіксують наслідки ворожих атак

12:14  |  22.02.2023
Зруйновані будинки та травмовані мирні мешканці: на Харківщині слідчі фіксують наслідки ворожих атак

Фото: hk.npu.gov.ua

Постійному терору з боку російської федерації піддаються громади Чугуївського, Куп’янського та Харківського районів. В результаті злочинних дій військових рф травм зазнали дві людини. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

21 лютого протягом доби неодноразовим атакам ворога піддавався Куп’янськ.

Вранці росіяни вдарили зі ствольної артилерії по житловому кварталу міста. Обстріл завдав шкоди дитячому закладу – уламками пошкоджено фасад та павільйони садка, вибито вікна.

Вдень російські військові знову атакували Куп‘янськ. Ворожий снаряд влучив у приватний житловий будинок, поранення отримав 54-річний містянин.

Окупанти не дають спокою місту Вовчанськ та смт Дворічна, щодня завдаючи населеним пунктам ударів з усього спектру зброї. В результаті численних обстрілів пошкоджено приватні домоволодіння, господарчі споруди та гараж.

Вранці 21 лютого до поліції надійшла інформація про те, що у селі Рубіжне 46-річний чоловік підірвався на розтяжці. Потерпілого з множинними осколковими пораненнями доставили до харківської лікарні.

Протягом дня армійці рф гатили з танків та мінометів по прикордонним селам Харківського району. Руйнувань зазнали цивільні об’єкти. Обійшлося без людських жертв.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, експерти та вибухотехніки. За фактами порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: