Зранку росіяни нанесли щонайменше 5 ракетних ударів по Харкову, є постраждалі: слідчі документують наслідки воєнних злочинів

10:46  |  07.02.2024
Зранку росіяни нанесли щонайменше 5 ракетних ударів по Харкову, є постраждалі: слідчі документують наслідки воєнних злочинів

Фото: hk.npu.gov.ua

Також протягом доби росіяни завдавали удари по населеним пунктам Чугуївського та Куп’янського районів. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

Близько 06:00 росіяни обстріляли Харків з ЗРК С-300. Зафіксовані п’ять влучань. Пошкоджена нежитлова інфраструктура. Отримали незначні ушкодження жінка та два чоловіки. Від госпіталізації відмовилися.

У Вовчанську внаслідок обстрілу пошкоджений приватний житловий будинок. Є інформація про трьох постраждалих. Госпіталізації не потребували.

Вчора КАБами ворог завдавав ударів по селу Охримівка Чугуївського району. Пошкоджені ангари підприємства та інша нежитлова інфраструктура.

Село Мала Вовча також обстріляли авіабомбами. Пошкоджені приватні будинки, складське приміщення, автомобіль.

У селі Варварівка пошкоджено приміщення школи.

Через ворожі обстріли у Вовчанську пошкоджені господарські приміщення підприємства, приватний будинок, автомобіль.

У селі Піщане вибухову травму отримала 71-річна жінка. Її госпіталізували до медичної установи.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: