Зранку окупанти завдали ракетного удару по Індустріальному району Харкова — Синєгубов

11:55  |  14.01.2023
Попри постійні російські обстріли у Вовчанську після деокупації поступово відновлюється життя - Синєгубов

Фото: kharkivoda.gov.ua

Зранку окупанти завдали ракетного удару по Індустріальному району Харкова. Попередньо, зафіксовано 2 влучання ракетами С-300 по критичній інфраструктурі та промислових об’єктах Харкова й області. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Можливі аварійні відключення електропостачання у місті та населених пунктах області. Зараз підрозділи ДСНС та енергетики працюють над ліквідацією наслідків та стабілізацією ситуації з електропостачанням», — повідомив Синєгубов.

Впродовж минулої доби загарбники обстрілювали мирне населення прикордонних міст та селищ Куп’янського, Чугуївського та Харківського районів області. Під вогнем ворога перебували Куп’янськ, Вовчанськ, Дворічна, Гряниківка, Стрілеча, Огірцеве та інші населені пункти.

В результаті обстрілу смт Дворічна, Куп’янського району пошкоджено приватні будинки. Загинули 2 жінки, ще одна отримала поранення та була госпіталізована в стані середньої тяжкості.

Зокрема, у Куп’янському районі поранень зазнали ще 29-річний чоловік та жінка 49 років. Їхній стан медики оцінюють як середньої тяжкості.

В регіоні тривають роботи із розмінування. За останню добу піротехнічні підрозділи ДСНС знешкодили 75 вибухонебезпечних предметів.

«На лінії зіткнення тривають запеклі бої. Ворог не припиняє спроб покращити своє тактичне положення на Куп’янському напрямку але наші захисники надійно тримають позиції. Працюємо на Перемогу далі», — зазначив начальник Харківської обласної військової адміністрації.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: