Знайшли труп на території дитячого садка: на Харківщині жінка зарізала колишнього чоловіка

12:43  |  04.01.2023
Знайшли труп на території дитячого садка: на Харківщині жінка зарізала колишнього чоловіка

Фото: hk.npu.gov.ua

Під час застілля жінка завдала смертельного удару ножем постраждалому. Наступного дня вночі зловмисниця разом зі знайомим винесли тіло померлого з квартири та залишили на дитячому майданчику. Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Харківській області.

1 січня о 7:00 до відділу поліції № 2 Чугуївського РУП ГУНП в Харківській області надійшло повідомлення від охоронниці дитячого садка про те, що в селищі Слобожанське на території майданчика вона виявила тіло чоловіка.

За адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група, керівництво підрозділу, співробітники сектору кримінальної поліції. На місці події правоохоронці встановили, що померлим є 52-річний місцевий мешканець.

Працівники сектору кримінальної поліції з’ясували, що злочин стався 30 грудня. Потерпілий перебував в гостях у знайомого, де разом з кількома друзями та колишньою дружиною розпивали спиртні напої. У колишнього подружжя виник конфлікт, в ході якого жінка схопила кухонний ніж та вдарила чоловіка.

Тіло померлого лишилося в приміщенні. У новорічну ніч жінка разом зі знайомим винесли тіло під навіс на територію дитячого майданчику.

39-річна мешканка селища Слобожанське затримана у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим відділу поліції № 2 Чугуївського РУП за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмисниці повідомили про підозру у скоєному злочині. Їй загрожує до 15 років позбавлення волі.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: