Знаходитися на вулицях Харкова досі небезпечно — Синєгубов (відео)

22:33  |  26.05.2022
Знаходитися на вулицях Харкова досі небезпечно - Синєгубов

Унаслідок російських обстрілів протягом дня на Харківщині загинули 9 мирних жителів. Серед загиблих — 5-місячна дитина та її батько. Мати дитини — в тяжкому стані. Поранених — 19 цивільних. Обстрілювали також Харківський та Богодухівський райони. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Такі жахливі наслідки російської агресії. Ворог із артилерії бив просто по житловому району, це фактично центральна частина Харкова без жодної військової інфраструктури. За нашими даними, удари наносили з півночі області. Це виключно терор місцевого населення!», — сказав голова ХОВА.

За його словами, знаходитися на вулицях Харкова досі небезпечно. Кожного дня маємо бути пильними.

Олег Синєгубов додав, що наші Збройні Сили стоять міцно на позиціях та готові до будь-яких сценаріїв.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що 26 травня окупанти обстріляли Харків. Під ударами опинилися Шевченківський та Київський райони, район Павлового Поля.

Під обстріл потрапила родина: мати доставлена до лікарні, а її чоловік та 5-місячна дитина загинули на місці.

Міська влада Харкова вирішила не призупиняти рух поїздів метрополітену під час артилерійських обстрілів росіян, але виділить спеціальні сектори на платформах підземних станцій для укриття людей.

За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: