Зірвав з вуха літньої жінки золоту сережку: у Харкові затримали нападника

12:36  |  06.09.2023
Зірвав з вуха літньої жінки золоту сережку: у Харкові затримали нападника

Фото: hk.npu.gov.ua

Харків’янка вийшла з під’їзду, щоб викинути сміття, до неї підбіг невідомий та зірвав прикрасу. Зловмиснику повідомили про підозру та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківщини.

Повідомлення про подію по вулиці 23-го Серпня надійшло до поліції 5 вересня об 11:20. 83-річна постраждала надала детальний опис нападника.

Під час проведення першочергових оперативних заходів поліцейські виявили чоловіка, схожого на зловмисника. Ним виявився 37-річний місцевий мешканець, неодноразово судимий за скоєння аналогічних злочинів.

Співробітники управління карного розшуку ГУНП в Харківській області та ХРУП № 3, із залученням УОТЗ ГУНП в Харківській області оперативно затримали чоловіка у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нападнику повідомили про підозру за ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі. Перевіряється причетність підозрюваного до скоєння інших злочинів на території Харкова та області.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: