Зірвали золоту прикрасу з жінки: поліцейські Харкова затримали двох чоловіків за грабіж

15:15  |  26.09.2024
Зірвали золоту прикрасу з жінки: поліцейські Харкова затримали двох чоловіків за грабіж

Фото: hk.npu.gov.ua

Зловмисники переслідували жінку від станції метро. На одній з вулиць міста заволоділи її ланцюжком з хрестиком та втекли. Прикрасу встигли здати в ломбард в Кіровоградській області. Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Харківській області.

Ввечері 23 серпня у місті Харків на вулиці невідомі пограбували 55-річну жінку — заволоділи золотою прикрасою.

За даним фактом слідчим ВП № 2 ХРУП № 2 ГУНП в Харківській відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

У скоєнні злочину працівники Управління карного розшуку ГУНП в Харківській області спільно з оперативниками територіального підрозділу з використанням можливостей кримінального аналізу викрили 25 та 28-річних чоловіків.

Останній неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку, розбій, незаконне поводження зі зброєю, хуліганство.

Правоохоронці провели санкціоновані обшуки за місцями мешкання нападників, в ході яких вилучені чеки з ломбарду в місті Олександрія Кіровоградської області про заклад ювелірних виробів, мобільні термінали та сім-карти, якими вони користувались під час скоєння злочину.

25 вересня слідчі повідомили чоловікам про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: