Жорстоко побили чоловіка на вулиці: у Харкові затримали зловмисників (відео)

12:22  |  02.11.2023
Жорстоко побили чоловіка на вулиці: у Харкові затримали зловмисників

Фото: hk.npu.gov.ua

Двоє чоловіків залишили свою жертву без свідомості на вулиці. Для пошуку зловмисників була створена слідчо-оперативна група, допитані свідки, зібрані речові докази. Постраждалий з важкими травмами знаходиться в лікарні. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківщини.

Подія сталася 13 жовтня. До чергової частини Харківського районного управління поліції № 3 надійшло повідомлення про те, що по вулиці Бакуліна двоє невідомих побили 38-річного чоловіка і він лежить без свідомості. Йдеться про напад на підприємця Олексія Шумілкіна, сина колишнього міського голови Харкова Володимира Шумілкіна.

За даним фактом слідчий вніс відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. В ході слідства злочин перекваліфікували на ч.2 ст.15, п.12 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановили осіб, які брали участь у вчиненні злочину. Ними виявилися 41-річний безробітній житель Харківського району та 30-річний житель Харкова.

1 листопада 2023 року правоохоронці провели 26 санкціонованих судом та 5 невідкладних обшуків на території Харківської та Полтавської областей, в ході яких вилучили речові докази, зокрема, мобільні телефони, рації, одяг, взуття, документи, кастети, сім-картки мобільного звʼязку, рації.

Слідчі за процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Харкова, Харківської обласної прокуратури повідомили зловмисникам про підозру у скоєнні злочину.

Двом нападникам обрані запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів без права внесення застави.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що 13 жовтня на 38-річного підприємця Олексія Шумілкіна, сина колишнього міського голови Харкова Володимира Шумілкіна, скоїли напад у Харкові.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: