Жодної загрози Харкову, окрім ракетних ударів, немає — ОВА

17:53  |  06.02.2023
Росіяни обстріляли 11 населених пунктів Харківщини - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Загрози наступу на Харків немає. Чутки, які ширяться у соціальних мережах про нові спроби наступу російських військ, є частиною ІПСО — інформаційно-психологічної операції. Таку думку в розмові з «Українським Радіо Харків» висловив заступник голови обладміністрації Роман Семенуха.

«Жодної загрози Харкову, окрім ракетних ударів, немає. Ситуація на фронті складна, але контрольована. Те, що відбувається істерика окремих харків’ян, бо інакше це не назвеш, нагадує їхню реакцію у березні-квітні. Я вважаю, що це ІПСО — інформаційна операція. Я вважаю, що це спланована операція країни-агресора. Її мета — посіяти паніку і змусити Генштаб змінювати думку щодо пріоритетів на напрямках відбиття агресії», — сказав Роман Семенуха.

За його словами, ситуація на фронті лишається складною.

«Бойові дії не затихають ні на день. Чи бачимо ми накопичення? Бачимо. Чи активізувалися воєнні дії на сході? Так. На кордонах Харківщини — ні. Накопичення в стороні окупованої Луганської області. Ознак формування угруповань з метою нового захоплення, вторгнення ми не бачимо», — каже Семенуха.

Також очільник адміністрації Куп’янського району Андрій Канашевич сказав, що ситуація на куп’янському напрямку залишається без змін. Інформація про наступ рф — це «вкид ворогів».

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: