Жадан поддержал предвыборный флешмоб Вакарчука

15:08  |  27.03.2019
Жадан поддержал предвыборный флешмоб Вакарчука

Фото: www.facebook.com/serhiy.zhadan

Харьковский писатель, поэт и музыкант поддержал предвыборный флешмоб «Голосую не по приколу», который сегодня запустил музыкант Святослав Вакарчук. Соответствующее фото Жадан опубликовал на своей странице в Facebook.

«Дорогі брати і сестри, ну ви зрозуміли», — говорится в подписи к фото.

Дорогі брати і сестри, ну ви зрозуміли.

Gepostet von Сергій Жадан [офіційна сторінка] am Mittwoch, 27. März 2019

Сегодня певец Святослав Вакарчук призывал голосовать ответственно. Соответствующее обращение он разместил в Instagram.

View this post on Instagram

#ГолосуюНепоПриколу От і настав час, коли ми з вами маємо виконати наш громадянський обов‘язок: проголосувати на виборах Президента. Відмовившись від балотування на найвищу посаду в державі, я не відмовляюсь від власної відповідальності за долю країни. Я не збираюсь стояти осторонь. Я не маю права мовчати. Саме тому сьогодні, за декілька днів до відкриття виборчих дільниць, дозвольте поділитись з вами тим, як буду голосувати я. Дорогі українці, майбутнє не можна виграти в лотерею. Майбутнє – це не прикол. Його здобувають відважні, але й відповідальні. Майбутнє, як і доля країни, в наших руках. Давайте не підведемо тих, для кого свобода і гідність – не пусті слова, а омріяна мета, за яку вони віддавали найдорожче. Свобода — не авантюра, вона вимагає відповідальності, а не саркастичної байдужості. Зміни — не випадковість, вони вимагають наполегливості, а не нетерплячості. І нарешті, перемога — це не персональна амбіція, вона вимагає надійної команди, а не випадкових людей, зібраних на хайпі. Вибори Президента України для мене не «прикол». Тисячі наших співвітчизників, в тому числі молодих людей, віддавали своє життя і віддають прямо зараз для того, щоб ми з вами могли вільно обирати. Пам'ятаймо про це. Голосуймо відповідально! Голосуймо не «по приколу»!. Не вбиваймо мрію.

A post shared by Океан Ельзи (@okeanelzy_official) on

«От і настав час, коли ми з вами маємо виконати наш громадянський обов‘язок: проголосувати на виборах Президента. Відмовившись від балотування на найвищу посаду в державі, я не відмовляюсь від власної відповідальності за долю країни. Я не збираюсь стояти осторонь. Я не маю права мовчати. Саме тому сьогодні, за декілька днів до відкриття виборчих дільниць, дозвольте поділитись з вами тим, як буду голосувати я», — пишет Вакарчук.

Вакарчук отмечает, что будущее нельзя выиграть в лотерею будущее – это не прикол, и президента тоже.

«Майбутнє, як і доля країни, в наших руках. Давайте не підведемо тих, для кого свобода і гідність – не пусті слова, а омріяна мета, за яку вони віддавали найдорожче. Свобода — не авантюра, вона вимагає відповідальності, а не саркастичної байдужості. Зміни — не випадковість, вони вимагають наполегливості, а не нетерплячості. І нарешті, перемога — це не персональна амбіція, вона вимагає надійної команди, а не випадкових людей, зібраних на хайпі. Вибори Президента України для мене не «прикол». Тисячі наших співвітчизників, в тому числі молодих людей, віддавали своє життя і віддають прямо зараз для того, щоб ми з вами могли вільно обирати. Пам'ятаймо про це», — говорится в сообщении музыканта.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: