Застрелив дружину з рушниці: на Харківщині затримали чоловіка за скоєння вбивства

14:30  |  11.03.2024
Под Харьковом с помощью эвакуатора угнали самосвал

В гостях під час застілля між чоловіком та жінкою виник конфлікт. Після сварки чоловік пішов, а через деякий час повернувся зі зброєю. Пострілом у грудну клітину він позбавив життя жінку. Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Харківській області.

8 березня до Чугуївського районного управління поліції надійшла інформація від мешканки селища Есхар про те, що у неї в будинку вбили подругу.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, оперативні працівники та криміналіст. У будинку заявниці поліцейські виявили тіло 52-річної жінки з вогнепальним пораненням.

Слідчі з’ясували, що чоловік разом з дружиною перебували в гостях у своєї знайомої. Під час застілля між подружжям виникла сварка. Після чого чоловік пішов до свого гаража за рушницею. Повернувшись, він здійснив постріл в у грудну клітину дружині. Жінка отримала не сумісні з життям травми.

56-річний зловмисник затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі Чугуївського районного управління поліції повідомили йому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

10 березня судом чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: