«Замасковане самогубство»: на Харківщині затримали чоловіка, який вбив товариша та скинув його тіло на залізничну колію

17:49  |  19.01.2024
«Замасковане самогубство»: на Харківщині затримали чоловіка, який вбив товариша та скинув його тіло на залізничну колію

Фото: t.me/prokuratura_kharkiv

18 січня у Харківському районі на залізничній колії було виявлено закривавлене тіло загиблого чоловіка. Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

За даними слідства, ввечері 17 січня компанія з друзів розпивали алкогольні напої у будинку у селі Дубівка Харківського району. Між 70-річним підозрюваним та його 57-річним товаришем виник конфлікт на побутовому ґрунті, який, на жаль, словами не закінчився.

Зловмисник схопив кухонний ніж та завдав другу декілька ударів в шию. Потерпілий загинув на місці.

Щоб приховати свій злочин, підозрюваний вирішив замаскувати все під «самогубство». Він поклав тіло загиблого на санки та повіз до залізничної станції. Дійшовши до місця, підозрюваний скинув труп на залізничну колію, щоб тіло чоловіка переїхав поїзд, ніби «він покінчив життя самогубством».

Після цього вбивця пішов додому. Проте залізничники виявили труп.

За процесуального керівництва Дергачівської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру 70-річному чоловіку за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України).

Правоохоронці затримали чоловіка в порядку ст. 208 КПК України. Суд задовольнив клопотання сторони обвинувачення: підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: