Займалися збутом наркотиків: на Харківщині викрили злочинне угруповання

16:07  |  25.12.2023
Займалися збутом наркотиків: на Харківщині викрили злочинне угруповання

Фото: hk.npu.gov.ua

Четверо мешканців Дніпропетровської області віком від 20 до 34 років розповсюджували наркотичні речовини на території Харківської та Дніпропетровської області. Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Харківській області.

Зловмисники заздалегідь у телефонній розмові домовлялись про зустріч з потенційними «клієнтами» та особисто передавали товар покупцям.

Правоохоронці провели санкціоновані обшуки за місцем мешкання фігурантів.

В результаті заходів виявлено 14 зіп-пакетів з речовиною рослинного походження, пристрої для вживання наркотичних речовин, близько 50 пігулок білого кольору, банківські карти, мобільні телефони, понад 124 тисячі гривень, гранати, запали, патрони, гільзи та інше.

Речові докази вилучені та направлені на експерті дослідження.

Наразі двом фігурантам повідомлено про підозру за ч. 1 та 2 ст. 307, іншим — за ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання від 4 до 10 років позбавлення волі. Підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: