Забив до смерті товариша по чарці: у Харкові затримали зловмисника

16:25  |  27.02.2024
Забив до смерті товариша по чарці: у Харкові затримали зловмисника

Фото: hk.npu.gov.ua

У Салтівському районі під час розпиття алкогольних напоїв між двома чоловіками виник конфлікт, у ході якого один з них забив до смерті іншого. Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Харківській області.

Під час виїзду на місце події поліцейські встановили, що двоє знайомих чоловіків посварилися на побутовому ґрунті. Після короткої суперечки чоловік почав бити свого 68-річного знайомого кулаками та ногами.

Коли потерпілий перестав подавати ознаки життя, зловмисник втік з місця події. Лікарі констатували смерть потерпілого від отриманих тілесних ушкоджень.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники відділу кримінальної поліції та сектору кримінального аналізу Харківського РУП № 2 оперативно встановили місцеперебування зловмисника та затримали його. Ним виявився раніше неодноразово засуджений 54-річний місцевий мешканець.

Слідчі Харківського РУП № 2 повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Підозрюваний затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: