Забезпечив житлом російських військових та допоміг з ресурсами для доставки бензину до лінії фронту: чергового поплічника окупантів взято під варту

10:48  |  24.02.2023
Забезпечив житлом російських військових та допоміг з ресурсами для доставки бензину до лінії фронту: чергового поплічника окупантів взято під варту

Фото: t.me/prokuratura_kharkiv

За процесуального керівництва Дергачівської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру 58-річному чоловіку за фактом пособництва державі-агресору (ч. 1 ст. 111-2 КК України). Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

За даними слідства, під час окупації села Глибоке Харківського району голова правління садового товариства активно допомагав російським загарбникам.

Поплічник окупантів передав російським військовим два будинки садового товариства для розміщення їх особового складу.

І на цьому прихильність чоловіка до ворожих військ не закінчилась. Окупанти розказали йому, що в них зламався бензовоз і вони не можуть підвозити паливо до лінії фронту.

Підозрюваний допоміг російським військовим та передав їм причіп та бочки, що використовувались всіма мешканцями садового товариства для зберігання питної води.

23 лютого суддя Харківського районного суду Харківської області задовольнив клопотання прокурора та обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави строком на 60 діб.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: