За тиждень з Харкова вивезли понад 51 тисячу кубометрів сміття

16:55  |  02.09.2022
За тиждень з Харкова вивезли понад 51 тисячу кубометрів сміття

Фото: city.kharkov.ua

Робітники КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» вивезли понад 51 тис. куб. м побутових відходів всіх видів за тиждень, з 25 по 31 серпня.

Як повідомили у КВПВ, було вивезено 42,7 тис. куб. м твердих побутових відходів, 3,2 тис. куб. м великогабаритних відходів — самоскидами та навантажувачами, 5,5 тис. куб. м великогабаритних відходів — бункерами.

Директор КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» Олексій Артикуленко зазначив, що працівники підприємства продовжують працювати у складних воєнних умовах, дбаючи про чистоту міста.

«Ситуація в Харкові залишається напруженою: ворог зараз обстрілює фактично всі райони, і ці обстріли ведуться хаотично — по школах, по будинках мирних громадян. Але харків’яни вірять у перемогу та повертаються до своїх домівок. Я хотів би попросити своєчасно оплачувати нашу послугу з поводження з побутовими відходами», — звернувся до містян Олексій Артикуленко.

Нагадаємо, раніше у КВПВ повідомили, що прибирають сміття з Роганського житлового масиву. Лише з трьох вулиць — Луї Пастера, Зубарєва та Сергія Грицевця — щодня вивозиться 81 куб. м побутових відходів. І ця кількість зростає, бо харків’яни повертаються додому.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: