За тиждень обласний гумштаб відправив понад 8000 проднаборів, 4 тонни засобів гігієни й одягу та майже 400 освітніх наборів

12:49  |  28.08.2023
За тиждень обласний гумштаб відправив понад 8000 проднаборів, 4 тонни засобів гігієни й одягу та майже 400 освітніх наборів

Фото: kharkivoda.gov.ua

Впродовж тижня, з 21 по 25 серпня, Обласний гуманітарний штаб доправив до Вільхівської, Циркунівської, Новопокровської, Золочівської, Зачепилівської, Близнюківської, Ізюмської громад та БФ «Дія» 8626 продовольчих наборів. Про це повідомили в Харківській ОВА.

Також на потреби Вовчанської громади передали 4 тонни засоби гігієни та одягу, а до Золочівської, Мефянської, Балаклійської, Сахновщинської, Наталинської, Зачепилівської та Красноградської громад передали 5,2 тонни солі.

Крім цього, жителям Кегичівської, Наталинської, Красноградської, Зачепилівської, Старовірівської, Золочівської, Валківської, Коломацької, Сахновщинської, Богодухівської, Борівської, Краснокутської, Ізюмської, Куп’янської, Оскільської, Барвінківської, Донецької, Куньєвської, Савинської громад доставили 397 рекреаційних наборів, наборів раннього розвитку та наборів «Школа у коробці».

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: