За програмою єРобота підприємці Харківщини отримали гранти майже на 3 мільйони гривень на розвиток бізнесу

17:14  |  31.05.2023
За програмою єРобота підприємці Харківщини отримали гранти майже на 3 мільйони гривень на розвиток бізнесу

Фото: kharkivoda.gov.ua

У межах урядової програми єРобота у Харківській області 13 підприємців отримали від держави гранти для започаткування й розвитку бізнесу на 2 мільйони 969 тисяч гривень. У Департаменті економіки і міжнародних відносин Харківської ОВА повідомили, що програма єРобота у регіоні стартувала з 1 квітня.

«30 березня були внесені зміни до відповідної постанови Кабінету Міністрів України щодо можливості подання заяв на отримання гранту жителям громад, які не належать до територій активних бойових дій та територій, що перебувають в окупації. Згідно з наказом Мінреінтеграцїї більшість території Харківської області перебуває в зоні можливих бойових дій, що дозволяє жителям зазначених територій брати участь у програмі», – розповіли в Департаменті економіки і міжнародних відносин ХОВА.

На Харківщині гранти надали для відкриття власної справи у сфері краси, ремонту та пошиття одягу, швидкого харчування, виготовлення меблів, прання та хімчистки.

Окрім того, жителі області отримали кошти для відкриття кав’ярні, шоуруму, станції сервісного обслуговування автомобілів, а також для виготовлення і доставки домашньої їжі.

До того ж підприємці використовують гранти для оптової торгівлі інструментом, забезпечення сучасними системами безпеки, розширення онлайн-магазину жіночого одягу.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*

  1. Олена 18:06 | 31.05.23

    А е Відновлення не працює. Сьогодні, нарешті, попала в ЦНАП Шевченківського району, а там сказали, що в них зараз ця система не працює»Дзвонить, дізнавайтесь, коли скажемо. що запрацювала — приходьте». Квіточками й фонтанами оселю не відремонтуєш(((

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: