За добу на Харківщині постраждали 12 цивільних людей, серед яких три дитини: слідчі задокументували наслідки російських обстрілів

10:40  |  27.06.2024
За добу на Харківщині постраждали 12 цивільних людей, серед яких три дитини: слідчі задокументували наслідки російських обстрілів

Фото: hk.npu.gov.ua

Росіяни завдавали удари по населених пунктах Харківського та Куп’янського районів Харківської області з різних видів озброєння. Упродовж доби слідчі провели 39 оглядів місць подій, внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості щодо 21 кримінального провадження, пов’язаних зі збройною агресією рф. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

26 червня по місту Дергачі росіяни завдали удари керованими авіабомбами. Пошкоджено 67 будинків та споруд, у тому числі приватні будинки, торговельний центр, автомобілі. Постраждали 12 цивільних громадян, серед яких троє дітей.

В селі Великі Проходи внаслідок ворожого обстрілу населеного пункту пошкоджено автомобіль.

Росіяни завдали удари по Куп’янську. Пошкоджено будинок, господарчі споруди.

У селі Петропавлівка внаслідок влучання двох ворожих керованих авіабомб пошкоджено адмінбудівлю.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки. За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: