За добу на Харківщині обстрілами окупантів поранено 13 мирних жителів, 3 людини загинули — Синєгубов

11:28  |  24.06.2022
З району Куп'янська на Донеччину окупанти перекинули батальйонну тактичну групу - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Цієї ночі ворог обстріляв Київський район Харкова, район ХТЗ. Пошкоджено об’єкт спортивної інфраструктури. Попередньо ніхто не постраждав. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

На території області протягом останньої доби окупанти обстрілювали Чугуївський, Ізюмський, Богодухівський та Харківський райони. Зруйновані житлові будинки та господарчі споруди. На жаль, є поранені та загиблі.

У Чугуєві вчора поранення зазнали 6 людей, в тому числі 2 дітей 6 і 9 років. Ще 1 людина поранена в с. Велика Бабка. У Золочеві 1 людина поранена. В с. Андріївка Ізюмського району поранено 2 цивільних.

В місті Балаклія вчора 2 людини загинули. Сьогодні зранку внаслідок обстрілу 1 жінка поранена, ще 1 жінка загинула, а її чоловік отримав поранення.

24 червня зранку було обстріляно с. Кутузівка Харківського району. 1 людина зазнала поранення.

«На лінії зіткнення тривають бойові дії. На Харківському напрямку ворог зосереджений на утриманні раніше зайнятих позицій та активізував діяльність диверсійно-розвідувальних груп. У районі Ізюма росіяни обстрілюють цивільну інфраструктуру та готують продовження наступу в напрямку м. Слов’янськ. Наші захисники продовжують нищити ворога та тримати свої рубежі», — повідомив Синєгубов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: