З початку року в Індустріальному районі ліквідували 240 пошкоджень на водоводах

12:06  |  18.11.2022
В Індустріальному районі оперативно ремонтують системи водопостачання

Фото: city.kharkov.ua

Бригади служби зовнішніх водопровідних мереж Індустріального району КП «Харківводоканал» з початку року усунули 240 пошкоджень на водоводах. Як повідомив начальник районної служби Володимир Сундук, також ремонтники упорядкували 235 оглядових колодязів і капітально відремонтували понад 20 водорозбірних колонок.

Зокрема, напередодні бригади усунули серйозні аварійні ситуації, що сталися на ділянках магістралей діаметром 300 мм на вулицях Мохначанській та Електровозній.

Роботи проводились без відключення мешканців від водопостачання. Після ремонту територію упорядкували.

Також він зазначив, що у зв’язку з ворожою агресією, що не припиняється, ремонтники завжди готові до роботи в можливих екстремальних ситуаціях. Для цього розроблено чіткий план дій.

Також на належному рівні в районі проводяться профілактичні заходи на об’єктах водопровідного господарства, що у комплексі дає змогу утримувати ситуацію з подачею води під контролем.

Зазначимо, напередодні бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» усунули 11 пошкоджень на водоводах і упорядкували шість оглядових колодязів, а сьогодні, 18 листопада, розпочали відновлювальні роботи на 12 пошкоджених ділянках трубопроводів.

Повідомити про аварії у системі водопостачання міста можна за тел.: 15-33.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: