З Олексіївки регулярно вивозять сміття

10:49  |  21.09.2022
З Олексіївки регулярно вивозять сміття

Фото: city.kharkov.ua

Протягом усього воєнного стану бригади КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» не зупиняли роботи з вивезення сміття в мікрорайоні Олексіївка. Як повідомили на підприємстві, за літні місяці з Олексіївки було вивезено понад 23,1 тис. куб. м сміття.

Зокрема, лише з трьох вулиць мікрорайону – пр. Перемоги, пр. Людвіга Свободи та вул. Ахсарова – комунальники щодня вивозили 285,6 куб. м побутових відходів та продовжують робити це зараз.

На цьому маршруті працює бригада у складі водія Олексія Цвєткова та вантажника Олександра Лисякова.

«Коли почалися обстріли, ми з Олександром зупинилися, подивилися – б’ють наче не по нас. Вирішили продовжити працювати обережно, дотримуючись особистих заходів безпеки», — пригадує Олексій Цвєтков, водій із 30-річним стажем, який працює на КВПВ протягом трьох років.

Вантажник Олександр Лисяков у колективі підприємства лише 10 місяців. За його словами, у перший день війни навіть не одразу зрозумів, що Харків обстрілюють, що почалися бойові дії. Остаточно зрозуміло стало, коли на кухню його квартири прилетіли уламки від снаряда, а біля будинка було поранено місцеву мешканку.

Попри військові дії та небезпеку, екіпаж  не припиняв свою роботу. За словами працівників КВПВ, у «найгарячіші» воєнні місяці жителі гідно оцінили роботу комунальників.

Багато хто допомагав їм навантажувати побутові відходи, ділився продуктами харчування або просто бажав гарного настрою та не потрапити під обстріл. Доброзичлива атмосфера щодо працівників підприємства зберігається і зараз.

Після зниження інтенсивності обстрілів міста та деокупації більшої частини Харківської області роботи побільшало – мешканці повертаються додому, і кількість побутових відходів постійно зростає.

За словами директора КП «КВПВ» Олексія Артикуленка, на цьому маршруті, як і на інших, постала спільна проблема — хаотична парковка приватного автотранспорту, що ускладнює під’їзд спецтехніки до сміттєвих контейнерів.

«Безладне паркування особистого автотранспорту на внутрішньобудинкових дорогах серйозно ускладнює нашу роботу. Ми дуже вдячні харків’янам за своєчасну оплату послуги підприємства та просимо їх враховувати специфіку нашої роботи і паркувати свої автомобілі так, щоб не заважати проїзду великогабаритної спецтехніки», – зазначив Олексій Артикуленко.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: