З нетерпінням чекала «руський мир» у Харкові, страждаючи від «окупації київського режиму»: викрито чергову колаборантку

16:57  |  28.09.2023
З нетерпінням чекала «руський мир» у Харкові, страждаючи від «окупації київського режиму»: викрито чергову колаборантку

Фото: t.me/prokuratura_kharkiv

За процесуального керівництва Немишлянської окружної прокуратури Харкова заочно повідомлено про підозру вже колишній вчительці за фактом колабораційної діяльності (ч. 1 ст. 111-1 КК України). Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

Дізнанням встановлено, що підозрювана, яка на момент вчинення проступку працювала вчителем географії в одному з харківських ліцеїв, заперечувала збройну агресію рф проти нашої держави.

Жінка проводила вільний час у забороненій в Україні соціальній мережі «Одноклассники», де залишала коментарі на підтримку ворога під антиукраїнськими дописами.

Зокрема колаборантка висловлювала занепокоєння, що «поначалу, когда узнала, что русские отошли из Купянска, испугалась и думала, что русские нас бросили» і бідкалась, що її «нервы уже на пределе от оккупации киевского режима».

Крім того, жінка цікавилась, чи «Харьков будут освобождать от укрофашистов» та висловлювала надію, що «и Харьков скоро вернется домой к вам, надеюсь, русские военные не забыли про Харьков».

Наразі підозрювана переховується від правосуддя, вирішується питання щодо оголошення її у розшук.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: