З Харкова за тиждень вивезли близько 40 тисяч кубометрів сміття

13:39  |  09.12.2022
З Харкова за тиждень вивезли близько 40 тисяч кубометрів сміття

Фото: city.kharkov.ua

Працівники КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» вивезли понад 39,6 тис. куб. м відходів всіх видів з 1 по 7 грудня. Як повідомили на підприємстві, було вивезено 30,2 тис. куб. м твердих побутових відходів та 9,4 куб. м великогабаритних відходів.

Директор КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» Олексій Артикуленко подякував харків’янам за своєчасну оплату послуг.

«Цього тижня двох наших працівників було відзначено преміями Харківської міської ради за сумлінну працю у сфері житлово-комунального господарства. Це висока нагорода для всього нашого колективу, який, попри складнощі, продовжує дбати про чистоту та належний санітарний стан у Харкові, який залишається найбільш екологічно чистим мегаполісом України», — підкреслив директор підприємства.

Водночас він зазначив, що, попри неодноразові звернення до харків’ян, деякі водії продовжують паркувати транспорт біля контейнерів для збирання побутових відходів, ускладнюючи проїзд спецтранспорту. Директор КВПВ нагадав, що за порушення правил паркування передбачена адміністративна відповідальність.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: