З Харкова за рік вивезли майже два мільйони кубометрів сміття

17:49  |  02.01.2023
За тиждень з Харкова вивезли 43 тисячі кубометрів сміття

Фото: city.kharkov.ua

КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» вивезло майже 2 млн куб. м сміття з 1 січня по 31 грудня 2022 року. Так, було вивезено 1,36 млн куб. м ТПВ та 551 тис. куб. м великогабаритних відходів. Щоб навіть під час війни Харків залишався чистим містом, щодня на маршрути виїжджало 150-160 одиниць різноманітної спецтехніки КВПВ. Про це повідомили в пресслужбі Харківської міської ради.

Підбиваючи підсумки минулого року, директор КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» Олексій Артикуленко наголосив на посиленні соціального забезпечення працівників підприємства.

«Зокрема, у нас з’явилося безкоштовне гаряче харчування, почав функціонувати безкоштовний автобус для перевезення працівників на роботу та з роботи, надавалася матеріальна допомога, було відкрито майстерню з обслуговування та ремонту обладнання. І, звичайно ж, я дякую харків’янам, які цінують нашу роботу», — зазначив Олексій Артикуленко.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*

  1. Елена 17:49 | 03.01.23

    Сміття було б набагато менше, якби двірники не створювали його навмисно у великій кількості — опале листя треба збирати тільки там, де воно заважає людям. А двірники завантажують листям наші смітники, щоб ми більше грошей платили

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: