Юрий Бойко в Харькове убегал от представителей «Нацкорпуса»

17:27  |  26.06.2019
Юрий Бойко в Харькове убегал от "Нацкорпуса"

Фото: t.me/natsionalKharkiv

26 июня Харьков посетил в депутаты от политической партии «Оппозиционная платформа — За жизнь» . Представители «Национального корпуса» хотели встретиться с кандидатом, однако тот всячески избегал встречи с ними. Об этом «Нацкорпус» сообщили на своих страницах в социальных сетях.

«Сьогодні до Харкова завітав кандидат в народні депутати від Росії — Юрій Бойко. Мета його візиту – мобілізація ватного електорату перед виборами. Варто нагадати, що особистими агітаторами Бойка є прем'р-міністр РФ Мєдвєдєв та голова «Газпрому» Міллер. Юрій Бойко, який на кожному кроці кричить про те, що він готовий до діалогу будь з ким та може відповісти за усі свої вчинки й слова, сьогодні увесь день тікав від нас. Ми — також харків'яни, до яких він приїхав, ми також бажали з ним поспілкуватися. Ми завітали й до його громадської приймальні, й на телеканал «МГ Об'єктив», й в Kharkiv Palace, й навіть в аеропорт. Але реваншист Бойко просто боїться патріотів, боїться відповісти за свою антиукраїнську позицію. Юра, реваншу не буде і далеко ти від нас не втечеш! Ще побачимось», — говорится в сообщении националистов.

Сьогодні до Харкова завітав кандидат в народні депутати від Росії — Юрій Бойко. Мета його візиту – мобілізація ватного…

Gepostet von НК Харків am Mittwoch, 26. Juni 2019

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*

  1. миколка 18:03 | 26.06.19

    Догнати.Взяти.Повішати із кернесом.Будьте Мужніми!

  2. Дід 18:18 | 26.06.19

    Втік, сволота жилівська?

  3. Т-Р 21:12 | 26.06.19

    Так пусть активисты регистрируются кандидатами в депутаты, выигрывают выборы, и тогда пообщаются в стенах ВР

  4. […] Напомним, ранее MyKharkov.info сообщали, что 26 июня Харьков посетил кандидат в депутаты от политической партии «Оппозиционная платформа — За жизнь» Юрий Бойко. Представители «Национального корпуса» хотели встрети…. […]

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: