«Їдьте зі своєю задроченною мовою на западенщину»: у Харкові між таксистом та пасажиркою виник конфлікт через російську музику (відео)

16:11  |  01.07.2023
Такси Рост 6600

У Харкові виник скандал через російську музику в таксі. Про це у своєму Instagram повідомила харків’янка під ніком «giltoniell».

Вона замовила таксі у службі перевезень «Bolt», й коли автівка приїхала, у салоні грала російська музику. На прохання пасажирки вимкнути її, водій відреагував, проте розпочав «розмову» щодо «принциповості».

Таксист заявив, що Харків нібито «російське місто», у якому завжди спілкуватися цією мовою, тим більше за його словами, музика начебто повинна бути «поза політикою».

Дівчина намагалася пояснити таксисту, що, слухаючи російську музику, таким чином він підтримує окупантів, адже російські виконавці отримують гроші за прослуховування та сплачують податки, на які влада у Кремлі виготовляє ракети та завдає ними удари по України. Зокрема, й Харкову також.

Але пояснення дівчини лише розлютили чоловіка, який заявив, що України не нібито існує, натомість є «якась незрозуміла держава».

Окрім того, таксист порадив дівчині їхати з «російськомовного Харкова» на захід країни, де зможе вільно спілкуватися українською та слухати, що їй заманеться.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений giltoniell (@giltoniell)

Після скандалу, який поширився у мережі, служба таксі прокоментувала, що водій назавжди відсторонений від користування сервісом, оскільки його поведінка суперечить правилам сервісу та є неприпустимою.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: