Є загиблі та постраждалі серед цивільного населення: на Харківщині слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів окупантів

11:47  |  18.01.2024
Є загиблі та постраждалі серед цивільного населення: на Харківщині слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів окупантів

Фото: hk.npu.gov.ua

Протягом доби росіяни завдавали удари по населеним пунктам Богодухівського, Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

У місті Чугуїв пошкоджена будівля навчального закладу. Внаслідок обстрілу загинула 61-річна жінка, яка працювала оператором газової котельні. Постраждали 63-річний чоловік та 45-річна жінка. Також за медичною допомогою звернулася 82-річна жінка. Їй надали допомогу на місці.

Внаслідок обстрілу села Малий Бурлук Куп’янського району пошкоджена адміністративна будівля, житлові будинки та господарчі споруди. Загинула 62-річна жінка. 10-річного хлопця з травматичною ампутацією нижньої кінцівки доставили до лікарні. 13-річна дівчина отримала поранення. Дівчину доставили до лікарні.

У місті Куп’янськ пошкоджено газопровід.

Також під обстрілами були села Окіп Богодухівського району, Козача Лопань Харківського району, Гатище, Плетенівка Чугуївського району, Синьківка, Іванівка, Берестове Куп’янського району та інші населені пункти.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: