Є поранені та загиблі цивільні внаслідок обстрілів росіян: на Харківщині слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів

10:21  |  26.07.2024
Є поранені та загиблі цивільні внаслідок обстрілів росіян: на Харківщині слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів

Фото: hk.npu.gov.ua

Минулої доби окупанти завдавали удари по населених пунктах Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

25 липня росіяни завдали удари керованими авіабомбами по селу Руська Лозова. Пошкоджено сім житлових будинків. Дістали поранення двоє цивільних людей.

У селі Волохівське ворожим обстрілом пошкоджено два одноповерхових будинки з прилеглими спорудами, легкове авто. Дістав поранення місцевий мешканець, ще один чоловік загинув.

Чотирма КАБами росіяни завдали удари по селищу Приколотне. Пошкоджено 32 приватних будинки, гараж, приміщення магазину.

З РСЗВ окупанти обстріляли селище Курилівка. Пошкоджено приватні домоволодіння. Травмовано цивільну особу.

Внаслідок ворожого артилерійського обстрілу у селі Подоли пошкоджені житлові будинки. Загинув цивільний чоловік.

У селищі Куп’янськ-Вузловий через ворожий обстріл ФАБ-1500 пошкоджено десять житлових будинків, автомобілі. Загинув цивільний чоловік, ще один чоловік поранений.

У селі Глушківка пошкоджені приватні домоволодіння. Дістали поранення троє цивільних громадян.

Внаслідок ворожого обстрілу ФАБ-250 у селі Пристін пошкоджено вісім житлових будинків. Дістали поранення троє цивільних людей.

Через ворожі обстріли у селі Кирилівка пошкоджено будинок культури. Поранено цивільну жінку.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки. За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: