Ярославський провів зустріч із менеджментом ФК «Металіст» та командою

15:34  |  13.07.2022
В компании DCH заявили, что за рулем авто был не Ярославский

Фото: metalist.ua

13 липня відбулася розширена онлайн-конференція, у якій взяли участь президент ФК «Металіст» Олександр Ярославський, віцепрезидент Євгеній Красніков, менеджмент клубу та Академії футболу, а також тренерський штаб та перша команда. Про це повідомили в пресслужбі ФК.

«Олександр Ярославський, який напередодні приїхав до України, сказав: «Наша головна мета — зберегти клуб для Харкова та харків’ян. І всі наші дії спрямовані на це. Одним із ключових питань до обговорення став перехід головного тренера першої команди Олександра Кучера та кількох гравців у «Дніпро-1». Як відомо, керівництво ФК «Металіст» ухвалило це рішення, керуючись довгостроковими інтересами клубу. «Дніпро-1» запросив Олександра Кучера через раптовий відхід свого екстренера Ігора Йовічевича до донецького «Шахтаря». Дніпровський клуб був змушений терміново шукати нового тренера, який зміг би якнайшвидше приступити до підготовки команди до дебюту в єврокубках. У цих умовах «Дніпро-1» був готовий запропонувати солідну компенсацію за перехід якісного фахівця, яким, безперечно, є Олександр Кучер. Зважаючи на те, що кошти, отримані від переходу головного тренера, можна спрямувати на розвиток футбольного клубу, «Металіст» вирішив відпустити Олександра Кучера», — йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що Ярославський запевнив, що клуб продовжуватиме отримувати стабільне фінансування, і його керівництво робитиме все необхідне, щоб забезпечити його розвиток.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що 12 липня підозрюваний у причетності до скоєння резонансної ДТП бізнесмен Олександр Ярославський повернувся в Україну. По поверненню в Україну він здав біологічні зразки для ДНК-експертизи й прийде на допит у прокуратуру.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: