Як швидко знайти лікаря у Харкові

9:00  |  24.05.2023
Лікар у Харкові
Новини компаній

Шукаєте лікаря певної спеціальності, який би проводив консультації у зручний для вас час в клініці біля дому чи офісу? Знайти такого цілком реально за допомогою платформи Medcard24. У розділі https://medcard24.net/doctors/kharkiv/ зібрано інформаційні картки з відомостями про десятки фахівців, що працюють у Харкові. 

Принципи вибору медичного фахівця 

При виборі лікаря слід звертати увагу на:

  • кваліфікацію;
  • спеціалізацію;
  • досвід роботи;
  • репутацію;
  • доступність (можливість запису на зручний для вас час, прийом недалеко від місця проживання чи роботи). 

Усі ці відомості доступні користувачам платформи Medcard24. За допомогою спеціального фільтра можна швидко підібрати фахівця потрібної направленості, прочитати інформацію про досвід роботи та досягнення, ознайомитися з відгуками інших пацієнтів. 

Користування пошуком на Medcard24

Фільтри на сайті сервісу дають можливість підбору фахівця за такими критеріями: 

  • тип потрібної послуги (кольпоскопія, рентген, УЗД тощо);
  • спеціалізація лікаря (інфекціоніст, онколог, педіатр і т.д.);
  • місце прийому (клініка чи амбулаторія в певному районі, поблизу станції метро, поруч з домом або офісом пацієнта).

Тут же є можливість вибрати тип прийому (в медичному закладі, виїзд до пацієнта додому чи онлайн) та час проведення консультації. Це дасть змогу лікарю бути максимально корисним для пацієнта та надати йому ефективну з огляду на обставини допомогу. 

Інтерфейс сайту Medcard24 простий і зрозумілий, користування сервісом не буде проблемою навіть для тих, хто має невеликий досвід взаємодії з подібними ресурсами. Пошук лікаря, підбір клініки, запис на прийом, скасування консультації у зв’язку з непередбачуваною ситуацією, користування електронною медичною картою — все це не викликає труднощів завдяки підказкам та інструкціям на сайті.

Важливо зазначити, що вся інформація, яка зберігається на платформі Medcard24 в особистому кабінеті пацієнта, є конфіденційною та недоступною стороннім. При реєстрації ви вказуєте пароль, який автоматично підтверджується системою. Увійти до кабінету може тільки той, хто його знає.

Сучасні технології дають змогу швидко знайти потрібного фахівця для консультації, проведення терапії, вакцинації чи профілактики захворювань. Тому не варто відкладати візит до лікаря, якщо є потреба в медичній допомозі.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: